ÖZEL YAZILIM

Özel Yazılım Hizmetleri siz Müşterilerimizin ihtiyaç duydukları özel yazılımların hazırlanması konusunda da hizmet vermektedir. İmajsoft Bilişim ve Teknoloji Hizmetleri bilgi birikimi ve deneyimi ile firmanız için gerekli olan en istikrarlı yazılımları üretmektedir. Teknolojik gelişmelere uygun, firmaların istek ve talepleri doğrultusunda sektörel, özel yazılımlar geliştirmekte ve firmalara özel proje danışmanlık hizmetleri sunmaktayız. Geliştirilen projelere eğitim ve destek hizmetlerini de birlikte yürütmekteyiz.

 

 

Neden Özel Yazılım?

Her kuruluşun kendine özgü işleyişi ve ihtiyaçları vardır. Bu işleyiş, ihtiyaç firmaların alışkanlıklarından ve hedeflerinden dolayı hepsinde farklılık gösterir. Maksimum başarıyı elde etmek için kuruluşun hedeflerine en uygun yöntemi bulmak gerekir. Bundan dolayıdır ki işleyişi kolaylaştırmak ve rutin hale getirmek için bir araca gereksinim vardır. Genellikle araç olarak bilişim ortamı ve yazılımlar kullanılır. Standart üretilmiş yazılımlar firmanın işleyişine ve ihtiyaçlarına yeterli gelmeyebilir veya karşılık bulmayabilir. Öyleyse, firmalara fayda sağlayacak, bütün bu alışkanlıkları ve hedeflerini karşılayacak kendine özgü özel yazılımlara sahip olması gerekir.

 

Özel uygulama yazılımları İçinde bulunduğumuz bu dönemde, dünya üzerinde çok kullanılmakta olan ürün tanıtımı ve bayi uygulama yazılımları, ülkemizde de kıymet bulmaktadır. Özel uygulama yazılımları günümüz dünyasında artık bir zorunluluk olmuştur.

 

Şirketinize Özel Yazılım Çözümleri

Her Sektördeki şirketin ihtiyaçları farklıdır. Paket program olarak ortaya sürülen yazılımların ihtiyaçları tam olarak karşılaması beklenemez. Sizin beklenti ve ihtiyaçlarınıza göre özel yazılımlar üretiyoruz. Bunun için gerekli analizleri yaparak, iş akışlarını planlıyor, tasarlıyor ve çözüme kavuşturuyoruz. Böylece sizin programa uyum sağlamanızı değil, programın sizin taleplerinize uymasını sağlıyoruz.

 

Özel yazılımın avantajlarından bazıları;

·         Paket yazılımlara göre Fiyat-Performans avantaj sağlamaktadır.

·         En yeni ve ihtiyaçlarınıza en uygun olabilecek teknolojinin kullanılması.

·         Kurumunuzun ihtiyaçlarına göre ölçeklenebilir olması.

·         Etkin ve sürekli teknik destek sağlanabilmesi.

·         Geliştirilmeye her zaman açık olması.

 

Özel Yazılım - Proje Danışmanlık Hizmetlerimiz

 

Geliştirilen Yazılım Ve Sunulan Proje Hizmetleri İle Öncelikli Hedeflerimiz;

 

·         Sektörün gelişmesi ve kalkınması

·         Performans ve verimliliğin artırılması

·         Kontrol ve denetim mekanizmalarının güçlenmesi

·         Kaliteden taviz vermeden, iş gücü ve maliyeti azaltmaktır

 

Aşağıdaki ana başlıklar altında, özel yazılım çözümleri ve proje danışmanlık hizmetleri sunmaktayız;

·         ÖZEL - SEKTÖREL YAZILIMLAR

·         WINDOWS TABANLI YAZILIM VE PROGRAMLAMA

·         INTRANET & EXTRANET YAZILIMLAR

·         WEB TABANLI YAZILIM VE PROGRAMLAMA

 

Ayrıca firmaların talep ve istekleri doğrultusunda, grafik tasarım ve web tasarım hizmetleri de sunmaktayız. Özel yazılım ve proje hizmetlerinin teslim süreleri ve maliyeti; uzman kadromuzun yaptığı analiz çalışmaları sonunda belirlenmektedir. Geliştirilen yazılımlarda teslim süreleri ve maliyet hesaplamaları; “İş =Personel Sayısı x Personel Maliyeti x İş günü” ölçütlerine göre tekliflere yansıtılmaktadır.

 

Geliştirilen her yazılım veya proje 4 aşamada değerlendirilecektir. Bu aşamalar anlaşma gereği aksi belirtilmedikçe, aşağıdaki gibi olacaktır.

 

·         Proje süresi içerisinde belirlenen, ilk genel değerlendirme toplantısı

·         Proje süresi içinde belirlenen, genel proje teslimatı

·         Projenin tamamının teslimatı ve proje test çalışmaları

·         Proje eğitim ve destek çalışmalarıdır. 

 

Özel yazılım ve diğer hizmetlerimiz aşağıdaki belirtilen ölçütler doğrultusunda sunulmaktadır.

·         Proje anlaşma koşulları, yazılı bir sözleşme ile teyit altına alınacaktır.

·         Proje maliyetinin belirlenen yüzde oranında peşinatı alınacaktır.

·         Sözleşmede proje ödemelerin takvimi yer alacaktır.

·         Sözleşmede projenin teslimat planı yer alacaktır.

 

Proje anlaşması sağlandıktan sonra, işverenin projeden vazgeçmesi durumunda; peşinat iadesi söz konusu olmayacaktır. Sözleşme gereklerine uygun proje teslimat sürelerine uyulmadığı takdirde, maliyette belirlenen yüzde oranında bir düşüş ve ek süre aşamaları değerlendirilecektir.  Anlaşmanın sağlanması ile birlikte, proje içinde yer almayan istek ve talepler karşılıklı olarak değerlendirilerek sonuca bağlanacaktır. Özel yazılım hizmetleri adı altında geliştirilecek projeler; firma talep ve beklentileri doğrultusunda yapılacak analiz çalışmalarına bağlı olarak, değerlendirilecek ve teklif halinde sunulacaktır. Geliştirilecek projelerin işe, taleplere, beklentilere uygun olmasının yanı sıra; teknolojik ve tekrar geliştirilebilir olmasının da fiyat ve süre faktörlerini etkileyeceğini göz önünde bulundurmak gerekmektedir.

 

İLETİŞİM

Meşrutiyet Mah. Karanfil Sok.
No:49/13 Kızılay Çankaya/Ankara
Telefon: (0312) 418 05 08
Gsm: (0554) 421 77 66
E-Posta:
info@wenntec.com

You are here ÖZEL YAZILIM